تحلیل و بررسی EUR/USD

وضعیت کلی نماد
یورو/دلار آمریکا در صبح اروپا روز پنجشنبه 1 آذر در نزدیکی ۱.۰۵۵۰ با مشکل مواجه است. این جفت ارز به دلیل جریان‌های ریسک‌گریز ناشی از تشدید درگیری ژئوپلیتیکی بین روسیه و اوکراین و نگرانی‌ها در مورد تعرفه‌های احتمالی ایالات متحده بر اتحادیه اروپا، با فشار روبرو است. سخنرانی‌های ECB و Fed مورد انتظار است.
تحلیل و بررسی
تحلیل تکنیکال

تغییر مسیر ناشی از بازده در روز چهارشنبه باعث شد EUR/USD به شدت عقب‌نشینی کند و ادامه چرخش بین ۱.۰۶۰۰ و ۱.۰۵۱۷ را نشان دهد.

آخرین الگوی ستاره خرس نزولی نشان‌دهنده ریسک‌های نزولی بیشتر است، اما این پس از الگوی ستاره صعودی روز قبل است و به سردرگمی می‌افزاید.

واگرایی RSI از قیمت به پتانسیل صعودی اشاره می‌کند و از رویکرد خرید در کف حمایت می‌کند. می‌توان موقعیت‌های خرید را در نزدیکی ۱.۰۵۱۷ با حد ضرر زیر ۱.۰۵۰۰ در نظر گرفت، با هدف اولیه ۱.۰۶۰۰ و فراتر از آن ۱.۰۶۶۸.

نمودار چهار ساعته شتاب حرکت نزولی را برنشان می‌دهد، با سطوح حمایت کلیدی در ۱.۰۴۹۵ و ۱.۰۴۴۸.

در روندصعودی، مقاومت اولیه در ۱.۰۶۵۳ ظاهر می‌شود، پس از آن ۱.۰۷۲۶ قرار دارد. RSI به بالای ۳۲ بازگشت.

 

 

 

تحلیل بنیادی

رویترز گزارش داد که اوکراین روز چهارشنبه با استفاده از موشک‌های کروز بریتانیایی استورم شادو به روسیه حمله کرد. این آخرین استقرار تسلیحات غربی علیه اهداف روسیه است.

مسکو اعلام کرده است که استفاده از سلاح‌های غربی برای حمله به خاک روسیه دور از مرز، درگیری را به طور قابل‌توجهی تشدید خواهد کرد.
یانیس استورناراس، عضو شورای حکام بانک مرکزی اروپا (ECB)، روز چهارشنبه اعلام کرد که منطقه یورو در آستانه دستیابی پایدار به هدف تورم ۲ درصدی خود است. به گفته بلومبرگ، استورناراس بر مسئولیت سیاست‌گذاران برای اطمینان از اینکه به این هدف دست نیابند تأکید کرد.
در همین حال، بررسی ثبات مالی اتحادیه اروپا خاطرنشان کرد که تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی و عدم قطعیت‌های سیاستی، آسیب‌پذیری‌های حاکمیتی را تشدید می‌کند در حالی که اختلافات تجاری جهانی در حال رشد، خطر شوک‌های اقتصادی را افزایش می‌دهد.

با این حال، ریسک نزولی برای دلار آمریکا محدود به نظر می رسد. زیرا جروم پاول، رئیس فدرال رزرو (Fed) انتظارات برای کاهش فوری نرخ بهره را کاهش داد. پاول بر انعطاف‌پذیری اقتصاد، بازار کار قوی و فشارهای تورمی مداوم تاکید کرد و اظهار داشت: «اقتصاد هیچ سیگنالی مبنی بر اینکه باید برای کاهش نرخ‌ها عجله داشته باشیم، ارسال نمی‌کند.» سرمایه گذاران اکنون به دنبال راهنمایی بیشتر از سوی مقامات فدرال رزرو در اواخر این هفته در مورد مسیر آینده نرخ های بهره ایالات متحده هستند.

3.9 7 رای ها
به این پست امتیاز دهید

سیگنال اتوماتیک

سطوح کلیدی

درباره نماد
جفت ارز EURUSD (یا یورو دلار) متعلق به گروه “Majors” است، راهی برای ذکر مهم ترین جفت ها در جهان. این گروه همچنین شامل جفت ارزهای زیر است: GBP/USD، USD/JPY، AUD/USD، USD/CHF، NZD/USD و USD/CAD. این محبوبیت به این دلیل است که دو اقتصاد اصلی را جمع آوری می کند: اقتصاد اروپایی و آمریکایی (از ایالات متحده آمریکا). این یک جفت ارز پرمعامله است که یورو ارز پایه و دلار آمریکا ارز متقابل است. از آنجایی که جفت EURUSD بیش از نیمی از کل حجم معاملات در سرتاسر جهان در بازار فارکس را تشکیل می دهد، تقریباً غیرممکن است که شکافی ظاهر شود، چه رسد به شکاف انحرافی در جهت مخالف. به طور معمول، در طول جلسه آسیایی بسیار آرام است، زیرا داده های اقتصادی که بر مبانی آن ارزها تأثیر می گذارد، در جلسه اروپا یا ایالات متحده منتشر می شود. هنگامی که معامله‌گران در اروپا به میز کار خود می‌رسند، فعالیت‌های زیادی در نوار پخش می‌شود، زیرا آنها شروع به تکمیل سفارش‌های مشتری و جوکی برای موقعیت‌ها می‌کنند. هنگام ظهر، فعالیت‌ها کاهش می‌یابد، زیرا معامله‌گران برای ناهار بیرون می‌روند و با آنلاین شدن ایالات متحده، دوباره افزایش می‌یابد. اگر داده‌های مهمی در ایالات متحده وجود داشته باشد، می‌توانیم انتظار داشته باشیم که بازارهای آرامی بیش از این رقم باشند. اخبار اقتصادی ایالات متحده این توانایی را دارند که یک روند موجود را تقویت کنند یا بسته به میزان از دست دادن یا شکست انتظارات با اخبار EURUSD، آن را معکوس کنند. در ساعت 5:00 به وقت گرینویچ، نقدینگی بار دیگر بازار را ترک می کند، زیرا معامله گران اروپایی موقعیت های خود را بسته و به خانه می روند.
سازمان های تاثیرگذار
سازمان های تاثیرگذار
یورو دلار آمریکا می تواند به طور جدی تحت تأثیر اخبار یا تصمیمات اتخاذ شده توسط دو بانک مرکزی اصلی قرار گیرد: بانک مرکزی اروپا (ECB) بانک مرکزی اروپا (ECB) بانک مرکزی است که قدرت مدیریت سیاست های پولی برای منطقه یورو و حفظ ثبات قیمت ها را دارد، به طوری که قدرت خرید یورو توسط تورم فرسایش نمی یابد. ECB در نظر دارد اطمینان حاصل کند که افزایش سالانه قیمت مصرف کننده کمتر از 2 درصد اما نزدیک به 2 درصد در میان مدت باشد. یکی دیگر از وظایف آن کنترل عرضه پول است. کار بانک مرکزی اروپا از طریق نهادهای تصمیم گیری زیر سازماندهی می شود: هیئت اجرایی، شورای حاکم و شورای عمومی. کریستین لاگارد رئیس این ارگانیسم است.   بانک فدرال رزرو آمریکا از سوی دیگر ما سیستم فدرال رزرو (Fed) را پیدا کردیم که سیستم بانک مرکزی ایالات متحده است. فدرال رزرو دو هدف اصلی دارد: نگه داشتن نرخ بیکاری در پایین ترین سطح ممکن و تورم در حدود 2 درصد. ساختار سیستم فدرال رزرو متشکل از هیئت حکام منصوب توسط رئیس جمهور، کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) که تا حدی توسط رئیس جمهور منصوب شده است. FOMC در یک سال 8 جلسه برگزار می کند و شرایط اقتصادی و مالی را بررسی می کند. همچنین موضع مناسب سیاست پولی را تعیین می کند و خطرات ناشی از اهداف بلندمدت آن یعنی ثبات قیمت و رشد اقتصادی پایدار را ارزیابی می کند.
افراد تاثیرگذار
کریستین لاگارد کریستین لاگارد در سال 1956 در پاریس، فرانسه به دنیا آمد. فارغ التحصیل از دانشگاه پاریس غربی Nanterre La Défense و در 1 نوامبر 2019 رئیس بانک مرکزی اروپا شد. قبل از آن، او بین سال‌های 2011 تا 2019 به عنوان رئیس و مدیر عامل صندوق بین‌المللی پول فعالیت می‌کرد. لاگارد قبلاً در پست‌های مختلف وزارتی در وزارتخانه‌های ارشد فعالیت می‌کرد. دولت فرانسه: او وزیر اقتصاد، دارایی و صنعت (2007-2011)، وزیر کشاورزی و ماهیگیری (2007) و وزیر بازرگانی (2005-2007) بود. جروم پاول جروم پاول به عنوان رئیس هیئت مدیره سیستم فدرال رزرو در فوریه 2018، برای یک دوره چهار ساله که در فوریه 2022 به پایان می رسد، کار خود را آغاز کرد. دوره او به عنوان عضو شورای حکام در 31 ژانویه 2028 به پایان می رسد. او در واشنگتن دی سی متولد شد و در سال 1975 از دانشگاه پرینستون مدرک لیسانس سیاست گرفت و در سال 1979 از دانشگاه جورج تاون مدرک حقوق گرفت. پاول به عنوان دستیار وزیر و معاون وزیر خزانه داری رئیس جمهور جورج اچ دبلیو. بوته. او همچنین به عنوان وکیل و بانکدار سرمایه گذاری در شهر نیویورک کار می کرد. از سال 1997 تا 2005، پاول در گروه کارلایل شریک بود.
اخبار و داده های تاثیرگذار
نرخ ECB در عملیات اصلی تامین مالی مجدد اتحادیه پولی اروپا تصمیم فدرال رزرو برای نرخ بهره ایالات متحده
ارزهای تاثیرگذار
GBP/USD جفت ارز GBP/USD (یا پوند دلار) متعلق به گروه «مرجع» است، راهی برای ذکر مهم‌ترین جفت‌ها در سراسر جهان. این گروه همچنین شامل جفت ارزهای زیر است: EUR/USD، USD/JPY، AUD/USD، USD/CHF، NZD/USD و USD/CAD. به این جفت کابل “کابل” نیز گفته می شود که به اولین کابل ترانس آتلانتیک اشاره دارد که از اقیانوس اطلس می گذشت تا بریتانیای کبیر را به ایالات متحده آمریکا متصل کند. این اصطلاح در اواسط قرن 19 ایجاد شد و GBP/USD را به یکی از قدیمی ترین جفت ارزهای جهان تبدیل می کند. محبوبیت پوند دلار به این دلیل است که نشان دهنده دو اقتصاد قوی است: بریتانیا و آمریکا (از ایالات متحده آمریکا). کابل یک جفت ارزی است که به طور گسترده مشاهده و معامله می شود که در آن پوند ارز پایه و دلار آمریکا ارز متقابل است. پس از نتیجه همه پرسی برگزیت، جایی که اکثریت بریتانیایی ها به خروج از اتحادیه اروپا رای دادند، GBP/USD به دلیل خطرات مرتبط با خروج از بازار واحد، دچار تلاطم هایی در بازار فارکس شده است.   USD/JPY جفت ارز USD/JPY (یا دلار آمریکا ین ژاپن) یکی از جفت‌های اصلی، مهم‌ترین جفت ارز در جهان است. ین ژاپن دارای نرخ بهره پایینی است که معمولاً در معاملات حمل و نقل استفاده می شود، به همین دلیل یکی از ارزهای مورد معامله در سراسر جهان است. در USD/JPY، دلار آمریکا ارز پایه و ین ژاپن ارز متقابل است. این جفت نماینده اقتصاد آمریکا (از ایالات متحده آمریکا) و ژاپن است. معامله جفت ارز USD/JPY همچنین به عنوان معامله “نینجا” یا “Gopher” شناخته می شود، اگرچه این نام خانوادگی بیشتر زمانی که به جفت ارز GBP/JPY ارجاع می شود استفاده می شود. دلار آمریکا ین ژاپن معمولاً با دو جفت زیر همبستگی مثبت دارد: USD/CHF و USD/CAD. ماهیت این همبستگی به این دلیل است که هر دو جفت ارز از دلار آمریکا به عنوان ارز پایه مانند USD/JPY نیز استفاده می کنند. زمانی که دو بانک مرکزی اصلی هر کشور، بانک ژاپن (BoJ) و بانک فدرال رزرو (Fed) با اختلاف نرخ بهره جدی مواجه شوند، ارزش این جفت ارز متاثر می شود.
0
نظر شما درباره این پست چیست؟x